Myspys

Sitter här med mig själv och datorn och ska snart sätta igång Dexter på någon hemsida! Helt besatt av den där serien, ni ska bra veta, det och kesella hallon! ;)
Berättade jag att jag somnade innan? Haha, Elins narkolepsi har smittat av sig på mig... Eller hon har inte det men så mycket som hon sover så skulle man kunna tro det. Ska ta och bege mig igen och kolla Dexter, good bye!


Sjuk

Tjena allihopa!
Sitter nu i min säng eftersom jag åkte hem lite tidigare än alla andra, hahahahaha! Nej men om jag ska vara ärlig så var helt otagg på att bli sjuk, eller sjuk och sjuk - mitt huvud höll bra på att sprängas och gjorde allmänt fucking ont. Så jag vet inte om jag ska kalla det sjuk.
Skolan gick i alla fall bra den stunden jag var där och kan inte riktigt säga något annat :)


meningen med bättre uppdatering

Jo, sorry, bara varit lite trött dom här två dagarna sen jag började i skolan. Första dagen ska jag ju säga er fick jag ju mycket positiv feedback från kompisar om delvis mitt "nya" hår och min jacka.
Ska visa den någon dag fram över.
Jag kommer dessutom ihåg hur depp och negativ jag var på morgonen första skoldagen i nian här hemma, skrev ett inlägg då med! - Faktiskt!
Efter jag haft den skoldagen så gick jag och några vänner till Ölandsglass och hängde lite där, därefter åkte vi hem.
Och direkt när jag kom hem vet ni vad jag gjorde då? - Sov till ungefär halv nio. Jag var lika trött när jag skulle sova för natten ska jag tala om för er!
Idag har det ju inte hänt något speciellt... Skolan och sen kommer man hem, hela eftermiddagen var ganska chill i skolan, förutom idrotten som man svettades som en gris på ;)
Lekte med telefonerna i cirka två timmar och åkte hem.
Så nu sitter jag här och ska fixa lite med designen, gillar inte den jag har nu som man kanske fattade....

skola

Kan ju säga att morgonen inte börjar så bra, för det första så måste man gå upp jävligt tidigt, eller jag i alla fall men egentligen inte eftersom jag gör mig i ordning jättesnabbt, mest det att jag vill ha lugn och rå när jag äter. För det andra att det vart dåligt väder, vad hände med solen liksom?
Åh, orkar verkligen inte!
Sen så är det att jag inte alls är peppad, varför skulle jag? Saknar inte alls någonting med skolan, vissa vänner men sen, ja, vad mer ska man liksom vara glad över?
Förlåt om jag verkar deppig men jag är verkligen inte tagg... eller morgonpigg.

yolo

Har faktiskt ingen aning varit rubriken fick just det ordet. Hela innebörden har ju liksom tjatats ut och används i fel sammanhang.
Ja, idag då? Var i Kalmar såhär sista dagen av sommarlovet med Annie och shoppade lite inför skolan och sånt!
Fyndade ganska mycket och är nöjd med alla saker, dock så letade jag som en galning efter en jeans väst men nej, hittade ingen eller så vart det slutsålt... Varför?
Men ja, hittade ju massa annat, köpte dessutom min efterlängtade militärjacka som jag velat ha i snart 2-3 månader, såå snyg om jag ska säga det själv!
Får lägga över bilder på bloggen och visa er imorgon eller någon annan dag, I'll doit.
Men nu funderar jag på om jag ska se ett till avsnitt av Dexter och sova eller bara sova nu, måste ju vara pigg tills imorgon :)
Aja, lär ju inte bli ett till inlägg ikväll i alla fall, så jag säger väl godnatt och hoppas för det bästa imorgon! :)
 
lägger upp två charmiga och smexiga bilder på mig tove och pluppen ;)

vad fan var det jag skulle skriva om?

Ingenting antar jag eftersom jag tappade bort tanken eller nu vad man säger.
Eller kan ju berätta om dagen, inte för att det finns så himla mycket att berätta om den.
Fast på kvällen för någon timme sedan joggade/powerwalkade jag! :) Gjort det i någon vecka nu! Känns skitbra, och så haf jag dessutom provat Kesella Hallon, ni som inte provat det måste gå till affären direkt imorgon bitti och köpa och äta den, slicka den direkt ur burken motherfucker! :D
Aja, ska sova nu, godnatt!

ang frågorna

Orkar verkligen inte det, men ja. Får ta det en annan gång helt enkelt! :)
Glad cheyyyyyy

ångest

Jo, jag funderar på att åka in till Borgholm på Intermezzo, alltså en hårsalong. Jag kanske ska färga håret, kanske. Men jag har lite beslutsångest om vilken färg jag ska ha.
Antingen mörkare eller ljusare... Egentligen så hade jag tänkt spara tills min naturliga hårfärg kommit ut och sen färga det igen kanske. Är lite nyfiken på hur det ser ut, alltså hur min naturliga ser ut.
Men eftersom jag har ganska dåligt tålamod och tycker att min nuvarande hårfärg är ganska kärringaktigt...
Men aja, ska avsluta det dära ämnet med att skriva ett annat inlägg, ska svara på massa frågor och sånt som ni kanske vart intresserade av, or not.

sry

Yo, cool brud som använder förkortningar vadådå?
Jag skrev nog inget igår tror jag , ganska säker på det och ja, ber om ursäkt för det, försökte göra det från mobilen men jag tror inte att det gick att ladda upp med bilden så jag sket helt enkelt i det.
Kommer komma upp ett annat inlägg snart och då är det massa frågor om mig and that kind of shit... Sånt som folk kanske vill veta om mig?
Tvivlar på det...

Inlägg från telefoooon

Tjo allesammans!
Äntligen laddat ner blogg appen på telefonen så ni kan ju lita på att det blir mer uppdatering ofta!
Åh vet ni vad? Att skaffa Apple ID var det mest komplicerade jag gjort i sommar, och jag har gjort massa komplicerade saker...
Aja nog om det, har precis ätit, ja jag skrev det eftersom det var sååååå intressant! Funderar på att gå ut och springa igen (skrytsamtjej.se) eller inte...


iphoooooooooone!

Ägare till denna skönheten nu! Vart i Kalmar innan och köpte den... Uppenbarligen. Köpte dessutom skärmskydd som sög rövsmör och två odugliga skal :) Får åka in och köpa nytt!

morgontrött

Vill ni veta när jag och min kära vän somnade? Jo, klockan fyra. Eller vi gick och la oss vid den tiden...
Och sen när man vaknade så var mjölken man köpte igår slut. Vem fan tar någon annans mjölk?!
Ååh, vad vi är trötta. Vart tvungna att vänta i en och en halvtimme på min dumma dator för att starta... Men aja, vi kollade på film sen också, The Dark Knight, som tog ungefär tre timmar att kolla på.
Tove (hon som sov över) is not tålmodig.
Innan allt det där hände så cyklade vi ner till Köpingsvik för att hyra film och sånt, men ja, this is Öland så det var ju självfallet stängt.
Så man var tvungen att paddla ner till Borgholm, inte för att det var jobbigt med ja...
Blev The Dark Knight och Vingar av Glas man hyrde och på ICA köpte vi Nutella (mums<3), mjölk och latte.
Det var väl allt, ska ta och göra mig i ordning och bara sitta och kolla Dexter om inget annat...
go bild.

kärlek

 

en sak till

Vet ni vad mer som hände idag?
Idag fick jag ta förväl till mina älskade vänner Karin och Elin som jag jobbat med under sommaren. Blev väldigt ledsen efter dom åkt, började gråta i mitt rum.
Tur så hade jag chips och choklad och läsk som jag kunde trösta mig med. Eller nej, det hade jag ju inte, för jag gav allt till fucking Karin och Elin.
Men aja, Elin bor inte så långt bort så vi får väl se till att träffas någon gång, Karin blir däremot lite svårare, hon bor ju typ i Östergökaland (la till K:et bara för din skull <3). Men jag har bjudit dom till min skolavslutning i nian så jag får hoppas att dom kommer då! :D
Men annars har jag inte gjort så mycket, ska kolla Dexter nu i alla fall, byyyyyyyyyyeee!
tillägnar denna bilden till my friends ;)

hemma

Vet ni vad jag gjorde?
Jag vart ute och sprang tur och retur från fucking Lundegård till Köpingsvik.
Aldrig gjort sånt jobbigt förut, håll käften med att skratta åt mig, har världens sämsta kondis.
Nu ska jag njuta av min vidriga havregrynsgröt och mjölk, hejdå!

märkte en sak

Som rubriken lyder, jag märkte precis att jag varit på framsidan av Barometern ( HOLY SHIT, FRAMSIDAN AV BAROMETERN OMGOMGOMGOMG, IM FAMOUS) och när jag såg bilden...
Jag dog.
Hur i helvete kan man se ut så? Om någon såg den där bilden dör jag, men som försvar så kan jag ju säga att jag gjorde en min så att det såg ut som jag lagt på mig 100 kilo, vilket i själva verket inte är sant. Gått ner rättare sagt if I must say...

dagen

Tjolla hopp, tjena hej! Kom precis hem från att ätit en jävla pizza med Linnea, gott som fan om ni undrar. Not.
Idag vart det ju awesome med massa sol och värme, så unnade mig en timme med att vara i solen och "försöka" bli brun. Det vart ju såhär att jag hade tänkt att skippa socker och sånt skit men, just denna dagen så fick jag mens. Och ja, chokladkakor är ganska klassiskt att ha dagar som såna hära!
Men sen får det vara nock. I mean period.
Sen så är jag väldigt trött på en person, jag menar det verkligen. Skulle verkligen kunna slå den i ansiktet och njuta av det verkligen. Sen så ska jag kanske säga en sak som kanske chockar andra som jag känner, men jag är verkligen en person som inte vill se personer som blir slagna eller såna som slåss. Hm... Är så jävla arg så jag kan göra ett undantag...

awesome night

Har världens pina i fötterna, benen och armarna! Men gud vad det var värt det!
Var ju som sagt på Rix FM Festivalen i Kalmar igår. Det var vääääldigt kul ska jag säga. Kom dit vid kanske halv tolv eller något, men det började inte förrens sju, så vi gick i olika omgångar och åt och gjorde andra saker. Som till exempel hålla på med helium ballonger och gå lite på stan och äta.
När det väl började så var jag på andra eller tredje raden så man såg väldigt bra där jag stod.
Var askul, alla sjöng med, hoppade med armarna i luften, åh, aldrig varit med om sånt!
Jag har tyvärr inga bilder från igår eftersom någon trampade på min telefon och fuckade upp hela innehållet.
Men aja, nu fick ni i alla fall veta lite. :)

rix fm

Idag blir det förmodligen att åka dit. Skulle ta en buss in med Andrea vid tjugo i elva.
Just nu sitter jag bara och chillar med Tove, precis väckt henne, om det var det ni undrade ;)
Nej Bella varför skulle vi? Men fuck you. Nej så säger man inte...
...
Anywaaaay, hämtade mjölk innan. :) Ja, för det var så intressant eller hur?!!?!?!?!
Hejdå, nu ska jag äta.

pw

Har precis ätit mat och kollat lite TV.
Kom hem en stund sen från en powerwalk/joggingtur. Eller, det var inte så himla mycket jogging inblandat men det säger jag bara för att.
Jag har faktiskt inte gjort något speciellt alls idag, bara varit i lekladan och hemma. Hatar att inte ha något att göra...
Tove ska komma och sova över här inatt, efterlängtat! Har inte träffat henne alls mycket och definitivt inte sovit över.
Nu ska jag vara lite social med alla andra människor som är här och sluta blogga, bye! :)

morsning

Hatar att gå upp på morgonen och ser att hela håret ser ut som ett gökbo... Haha, "gökbo".
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag eftersom jag inte jobbar längre, tänkte först att jag skulle gå ut på en powerwalk för tio minuter sen men sen kom jag på... Jag är alldeles för lat att göra det när jag precis vaknat så det blir på kvällen. ;)
Känner lukten av scones där nere så jag ska nog bege mig till köket, hejdå! :D

marknad #3

Startade dagen med att stressa med frukost och med att göra sig i ordning för att åka på marknad. Marknaden vart i Löttorp idag och, ja, kanske inte ska säga shoppa för att marknader är fulla med skit? Nej, skojar bara, or am I?
Köpte i alla fall ett linne, två skal till min nya telefon ooooooooooch.......... - godis.
Höjdpunkten typ med att vara på marknad.
Kom hem några timmar sen och gick direkt till ladan för att kolla om det var några ungar där. Nada.
Sedan suger ju vädret dessutom. Om ni liksom undrar hur vädret är på Öland.
Aja, ska ut och powerwalka om några minuter, forever alone för andra gången.
Adios!

l8r on this day...

Varit borta hemifrån, eller huset i alla fall. Jobbet ligger 100 meter bort så! Jobbade 9 till 14 idag, inte för att ni frågad emen eftersom jag inte har något annat att skriva om så kan jag ju ta och nämna det? Jobbar som sagt i lekladan, gjort det i 2 veckor, innan det var det strandkiosken och golfkiosken. Men jag funderar på om jag ska sluta jobba nu för sommaren, har knappt haft något sommarlov och skulle vilja fixa saker inför skolan. Vet inte vad exakt men ja... Handla kläder? Hehe... Nu när man har pengar i alla fall och skaffa en nu telefon.
Just det! Sen så ska jag ju berätta om sommaren jag haft lite. Fast inte i detta inlägget.
Sen så kommer ni förmodligen inte få så många bilder förrens jag köpt nu telefon. :p
Men detta blir förmodligen det sista inlägget idag, får mer imorgon! :)

100 år senare

...
Ja, ehm jag har ju som sagt inte uppdaterat bloggen på mer än en månad, vilket jag faktiskt inte ångrar. Det är ju inte så att bloggen kommer i första hand eller?
Jag kan ju berätta lite om sommaren i några inlägg varje dag? Typ som - Del 1, del 2 osv...
Jag kommer självklart berätta i alla fall. Men om jag inte ska berätta så himla detaljerat så har jag mest jobbat och umgåtts med kollegor. När jag säger kollegor låter det så himla gammalt haha... Dom är ganska unga I say! :) Men ja, jag ska snart börja jobba och tjäna lite cash. Om man vill säga upp sitt abonnemang och ha en annan telefon så kanske man ska jobba för det? Och kanske en tatuering om man får? ;)

RSS 2.0