återkomsten

Yo, börjar bli duktig!

Marknaden flöt på, det var väldigt varmt där en stund, men sen började det att blåsa och sådana saker... Men vi var där ett ganska bra tag. Annie följde med dessutom till marknaden, vilket var kul!
Jag fick med mig lite saker därifrån, vilket jag inte trodde, men jag slösade lite pengar där. Det var ju mycket mer där än vad det var i Borgholm!
En tröja som jag velat ha väldigt länge, en skiva med goa, gamla rocklåtar eller, cruisinglåtar. Samma sak typ, eller man kan ju säga att det är en blandning? :)
Sen så köpte jag lite godis :P - brända mandlar och remmar! Ett måste anser jag under en marknad!
Kom hem sedan en stund och gjorde mig i ordning till att gå ut igen för att träffa Jennifer på lekladan. Var där en stund, sen så kom Elin och Evelina och lekte där. Jag och Elin chillade sen hemma i deras lägenhet och ja...
På kvällen kollade vi lite True Blood och gick ut efter och kollade lite på campingen nu när alla kommit inför veckan. Är ju dansbandsvecka denna veckan! :D
Nu sitter jag bara här och ska snart sova inför imorgon, då jag ska börja mitt arbetsliv. Kommer nog inte ha en ledig dag resten av sommaren! Ska lära upp Annie i kassan med, så jag blev inte själv som det var tänkt från början.
Men nog om mitt ointressanta liv, godnatt på er! Sakerna jag köpte kommer nog upp imorgon, förutom godiset, då det är uppätet ;)

marknad #2

Godmorgon alliiiiihopa!

Hur har ni det? Har det awesome här jag, eller nej. Det har jag inte. Trött som fan och nyvaken...
Men nu ska vi vara positiva, inte för att jag sa något som var negativt.
Idag blir det förmodligen marknad - igen. En del av sommaren består av marknader, vilket är väldigt kul, I think!
Mamma och mina systrar ska nog dit, det ligger i Algutsrum dessutom. Vet ni vad det (förmodligen) bästa är att göra på marknader är? Jo, eller jag tycker det i alla fall - leka med heliumballonger!... och köpa godis :)
Jag har visserligen bara lekt med heliumballonger en gång och det var bara för två dagar sen, men ändå, det är skitkul!
Fast nu ska jag sticka och äta frukost, så... See ya later masturbator!

torsdagen

Två uppdateringar i rad, vilken lyx!

Nej jag skojar. Eller...? Skoja, men strunt samma.
Startade dagen med frukost med familjen och klädde på mig. Där efter var det jobb som gällde! Skulle packa upp massa varor och städa lite i kiosken. Blev ynka 2 timmar men det blev lika bra det!
Sen åkte jag upp till affären och  pratade lite med mormor och lämnade nyckeln och cyklade där efter ner till lekladan och snackade med Jennifer och hennes kompis Evelina en liten stund.
Så... Just nu så chillar jag bara och kollar på Top Model... Inget mer? Nej.

Hm... Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva om, det har ju inte hänt så mycket. Ska på middag ikväll i Solbyn med Mickes pappa och hans sambo och sen deras släktingar. Goooooooood maaaaaaaat, i hope.


marknad

Och kul var det!

Träffade många människor idag! Kom in till Borgholm vid kankse halv elva och träffade Therese och stannade där tills kankse fyra? Först var det inte mycket att göra men sen hände det grejer, kollade, åt, stalkade.
Haha, men vi träffade massa med goa personer och hade det allmänt trevligt. Det var sol och jättebra väder, fram till halv fyra typ när det började åska och spöregna och sånt... Och ja, nu är det ju fint väder igen lite, inte världens finaste men helt okej.
Kom hem sen och satte mig vid datorn och bara gjorde ingenting.
Börjar ju jobba imorgon med dessutom! :) Ska packa upp varor och sånt i kiosken och sen på lördag ska jag jobba "på riktigt" och lära upp Annie i kassan.
Men nu ska jag äta lite middag och sen kanske gå ut till min knas kalas Karin!
När det gäller uppdateringen så kommer det vara lite off på sommaren, det fattar kanske vissa men jag sitter faktiskt inte vid datorn hela dagarna. Om det inte höst, vinter eller vår. Heh, men jag uppdaterar ibland.

Hörs!

jo men tja

Inget internet över helgen som ni kanske märkte.

Eller, det fanns internet och så men det var väldigt segt. Så jag orkade inte vänta i kanske 3 timmar för att skriva fem meningar om hur jag har det i VImmerby?
Kan ju ta och berätta lite nu?
Jo, det tog ungefär 4 timmar att anlända på campingen. Så det kändes skönt att äntligen vara framme och bara chilla i sängen. Men dom andra hade en annan plan - let's go till Astrid Lindgrens värld nu!
Orkade inte tjaffsa emot så jag gick med flowet. Vi var där i ungefär en timme eftersom det stängde vid sex. Under tiden kollade vi på Prysskelusskans (ni vet hon från Pippi?) Allsång. Ska jag vara ärlig så var det hysteriskt kul att kolla på henne och dom två poliserna!
Det var ungefär den kvällen, sen så var vi där hela lördagen. Hade frukost först då, vilket var jätte gott! Så kollade vi Pippi teater i cirka 2 timmar. Det blev lite drygt i slutet men det funkade. Vi gick sedan och letade efter Emil och såg där i ungefär i 20 minuter. Lite gofika och sedan var det att åka lite Saltkråkan karusell! Eller jag kan inte kalla det för karusell, men det var en vagn och massa (äckliga) vaxdockor.
Jag gick några timmar före mamma och systrarna, blev trött och lite uttråkad, så jag gick till stugan.
Chillade där och därpå kvällen somnade man gött. :)

Uppdateringen

Men chilla, det är sommar!

Har ju för fan inte bloggat sen min skolavslutning, kommer inte ens ihåg när den var...
Skit samma. Har haft asgoa dagar och nätter hittills med nya kamrater och gamla! Det som tar priset är nog för 2-3 dagar sedan... Fy fan alltså.
Karin, Elin, Jennifer och Nathalie är nya favoriter plus en till.
Jag har shoppat med (ni som läste min förra blogg vet att det inte är så ovanligt att jag gör det) i Kalmar, pengarna jag gjort av med borde inte vara lagligt. Ni kan få lite bilder på det nya när allt är rent och sånt.
Ladan har ju öppnat med för fan! Fast jag kan inte säga att det är så mycket liv där - så går det när man inte har skyltar+annonser+annat

Fått väldigt många komplimanger idag med, ganska ovanligt. Alltså, det känns som jag skryter. Gör inte det, även om jag gör det. Men för helvete. Jag gillar att skryta ;)
Midsommar är ju på g med dessutom och då ska jag till Vimmerby och bo på Astrid Lindgrens Värld, igen. Vill inte det, tråkigt som fan och ja - händer ingenting.
Ska kanske berätta om dagen? Jo, jag gjorde ingenting förrens på kvällen. Men umgicks lite hit och dit med kvinnorna. Min lillasyster fyllde underbara 6 år och var glad över presenterna! Kvällen avslutades med Elin och Karin i en säng med en skräckfilm - The Exorcist.


Skolavslutning

CP bild men ja, det är sommarlov!

MEN, jag hatar mitt liv.
Cermonin var jättefin och där vi var vart det asmysigt! Fick lyssna på kör och sånt och när Fincha sjöng, helt fucking otroligt bra. Damn... :')
Sen så började man gråta när Bianca skulle ta emot sitt stipendium, kan inte se på när andra gråter! :p
Orkar inte skriva mer, natti

Imorgon gäller det

Då det är skolavslutning!

Verkligen? Tiden går så himla fort nu för tiden, kanske lite för snabbt?
Men då ska min klass samlas i vårt klassrum och snacka där ett tag och sen bege oss mot slottet där avslutningen kommer att ske!
Kommer ha en klänning från Gina Tricot, håret och skorna vet jag inte hur det ska vara. Vi får se imorgon om jag hinner lägga upp en bild.
Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag är pigg och fresch (eller något) tills imorgon. Ni får ha det gött

Vad gör jag nu..?


Yo, I'm back!

Wanna listen to what I say?

Rent omöjligt eftersom jag skriver på bloggen inte pratar, bitches please...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0